Новини

Про відважних мешканців Ізмаїльщини, які стали на захист Батьківщини

Сьогоднішній мій допис про славних синів і доньок Ізмаїла, які в умовах реалій сьогодення пов’язали свої долі з військовою службою. Наші шляхи перетнулись, оскільки наш з братом Олександром Урбанським Благодійний фонд «Придунав’я» від початку повномасштабного вторгнення всіляко підтримує та допомагає мужнім хлопцям та дівчатам, які стали на захист України.

Денис – випускник історичного факультету Ізмаїльського державного гуманітарного університету (ІДГУ). З перших днів війни він записався до лав територіальної оборони 122 бригади. Сьогодні чоловік виконує бойові завдання на Донецькому напрямку. До нашого Фонду він звернувся за допомогою з ремонтом їхнього Т4, який, вичерпавши свій ресурс, «втомився» їздити. Фронт робіт був доволі великий. Це капітальний ремонт двигуна, посилення рам та багато іншого.
Фонд пішов назустріч, виконав роботи. Наразі мікроавтобус вже відправився на фронт допомагати нашим воїнам боронити рідну країну.

Літвінова Марія є ще однією випускницею ІДГУ, магістр історії. Ще за студентських часів дівчина не була байдужою до всього, що навколо неї відбувається. Саме тому її обрали головою студентської ради. Потім Маша працювала в нашій команді під час виборів. З початком повномасштабного вторгнення дівчина пішла служити у Нацгвардію в Ізмаїлі. Але з часом перевелась у підрозділ «Спартан», який захищає нашу Батьківщину.


Нещодавно Маша вийшла заміж, створила власну родину зі своїм побратимом. З цієї нагоди молодята отримали від БФ «Придунав’я» подарунок у вигляді системи РЕБ. Ось такі перші здобутки молодої української сім’ї у воєнний час.

Від усієї душі дякую вам, наші хлопці та дівчата, за героїзм та мужність, за службу за покликом серця на благо Вітчизни. Ви — майбутнє України!

Разом ми сила! Разом — до Перемоги!

You may also like

More in:Новини